Thursday, January 11, 2007
The Wrong Garden
What wrong with the garden above? (click to enlarge)
Scroll down for an answer.






















Created by Derek Phillips based on James Dyson's idea, The Wrong Garden seem to defy gravitation. Read the article in here.

What do you think about the Wrong Garden? Seem a swimming pool next to your bedroom is better? *lirik2 Yenny* Posted by Picasa
 
posted by Lilia at 9:32 pm | Permalink |


3 Comments:


At Friday, January 12, 2007 12:27:00 am, Blogger [ReTH]

Maap beribu maap ya, aku tau...sumpah beneran aku tau dengan setau2nya kalo aku neh bodoh, jadi harap dimaklumin yak ;)

Apaan sih yg salah dari garder itu, slaen tuh kotak biru bening ditengah2nya yg kayaknya koq ga masup akal?

Hehehehe,
once again, maap beribu maap kalo aku bodoh, hihihihi

 

At Friday, January 12, 2007 1:08:00 pm, Blogger Yenny Lesly

eh Li, itu gimana caranya pot bunganya segitiga lancip bisa berdiri tegak keik gitu?? waks ternyata pot bunga pun bisa having erection :p :p :p

 

At Monday, February 05, 2007 2:52:00 pm, Anonymous Anonymous

The grass in the middle of the glass square look pretty odd dan ga keurus gitu!!

Parahnya rumput itu lo keliatan janggal @@ mending juga bunga mawar ato something like air mancur hahaha